Εκτυπωτικά Συστήματα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα λύσεις για εκτυπωτές, φωτοτυπικά, σαρωτές (scanner).
Η Globaltech μέσα από μια μεγάλη γκάμα εκτυπωτικών συστημάτων (Lexmark, Sharp, Oki) σας παρέχει την καλύτερη και πιο οικονομική πρόταση είτε πρόκειται για οικιακή χρήση είτε για την επιχείρησή σας. Παρέχουμε μια σειρά προσφορών ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον κλάδο της επιχείρησης.

Η ΟΚΙ σχεδιάζει λύσεις εκτύπωσης αποκλειστικά για τις ανάγκες των επιχειρήσεων με γνώμονα το επαγγελματικό αποτέλεσμα και το χαμηλό κόστος λειτουργίας. Με μια πλήρη σειρά από εκτυπωτές και MFP, η ΟΚΙ προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που βοηθούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας της επιχείρησης ανεξάρτητα από το budget ή το μέγεθός της. Σχεδιασμένα με βάση την ιδιαίτερα αξιόπιστη τεχνολογία LED, όλα τα προϊόντα της ΟΚΙ καλύπτονται δωρεάν με 3 Χρόνια Ολοκληρωμένη Προστασία.

 

Εκτυπωτές

Πώς θα διαλέξω εκτυπωτή; Οι εκτυπωτές διακρίνονται σε 2 κατηγορίες:

  • εκτυπωτές λέιζερ (laser)

Αντιγράφοντας την τεχνολογία ξηρογραφικής αποτύπωσης από τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, δημιουργήθηκαν από την βιομηχανία εκτυπωτών οι εκτυπωτές λέιζερ (laser printers) που βελτίωσαν σημαντικά την ταχύτητα και την ποιότητα εκτύπωσης. Η δέσμη του λέιζερ αποφορτίζει έναν φορτισμένο κύλινδρο (τύμπανο). Το τύμπανο στη συνέχεια “πασπαλίζεται” με μελάνη σε σκόνη τόνερ . Η σκόνη τόνερ κολλά μόνο στα σημεία του τυμπάνου που αποφορτίστηκαν από την ακτίνα λέιζερ. Το τύμπανο πιέζεται σε ένα φύλλο χαρτιού, και η σκόνη τόνερ μεταφέρεται στο χαρτί. Στη συνέχεια, το χαρτί θερμαίνεται, ώστε το τόνερ να υποστεί αρχικά τήξη και, όταν στερεοποιηθεί, να παραμείνει μόνιμα αποτυπωμένο στο χαρτί. Η τεχνολογία λέιζερ (laser) συνεχώς βελτιώνεται και σήμερα υπάρχουν εκτυπωτές λέιζερ που μπορούν να αποδώσουν εξαιρετική ποιότητα ακόμη και έγχρωμης εκτύπωσης σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

  • εκτυπωτές έγχυσης μελάνης (inkjet)

Αποκαλούνται και εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης (inkjet), λόγω του τρόπου λειτουργίας τους. Η λειτουργία τους βασίζεται σε “κεφαλές” εκτύπωσης που αποτελούνται από αριθμό ακροφυσίων που εκτοξεύουν πολύ μικρά σταγονίδια μελάνι στο προς εκτύπωση μέσο. Η κεφαλή εκτύπωσης συνήθως σαρώνει το πλάτος του χαρτιού παράγοντας “γραμμή” εκτύπωσης. Με προώθηση του χαρτιού, το χαρτί εκτυπώνεται σε όλο το ύψος του.

Σαρωτές

Υπάρχουν επίπεδοι σαρωτές, σαρωτές μεμονωμένων φύλλων και ένας συνδυασμός των δύο καθώς και φορητοί σαρωτές, σαρωτές φιλμ και διαφανειών. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές σάρωσης. Η ποιότητα εξαρτάται συχνά από την ανάλυση, την ευκρίνεια, την παρεμβολή και το βάθος χρώματος.

Φωτοτυπικά

   Τα φωτοτυπικά μπορούν πλέον να παράγουν πολύ πιο επαγγελματικά και εμφανίσιμα κείμενα σε σχέση με πριν.
Όταν ψωνίζετε ένα έγχρωμο φωτοτυπικό, είναι σημαντικό να σκεφτείτε την ευκολία χρήσης.

Ρωτήστε μας για τα χαρακτηριστικά, άλλες λειτουργίες που μπορεί να έχει, την ταχύτητα αντιγραφής και την ευκολία στη χρήση ώστε να αγοράσετε ένα φωτοτυπικό που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.