Είστε εδώ

Η Εταιρία

Λιγα λογια για την, GlobalTech

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής έχοντας διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς. Η παροχή των υπηρεσιών μας γίνεται με υπευθυνότητα και εγγυημένη αποτελεσματικότητα.
Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες  χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες. Τα στελέχη μας παρέχουν υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς, έχουν την απαραίτητη πιστοποιημένη γνώση και κατάρτιση.
Οι τρεις κεντρικοί τομείς δραστηριοποίησης μας είναι οι εξής:

1. Λύσεις Μηχανογράφησης
Η διαχείριση των πελατών σας, του προσωπικού σας αλλά και του λογιστηρίου σας μπορεί να δημιουργούν «πονοκέφαλο» στην επιχείρηση σας αλλά η επιλογή του σωστού προγράμματος μηχανογράφησης μπορεί να σας λύσει τα χέρια.
2. Web Services
Επαγγελματικός σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές σας, των πελατών σας, τους στόχους τους οποίους θα θέσετε και με σκοπό την μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες και κατά συνέπεια την αύξηση των κερδών σας.
3. Service-Εγκατάσταση Δικτύων
Η επιχείρησή μας απασχολεί σταθερό προσωπικό, που σας εξυπηρετεί με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Τα δίκτυα δεδομένων και φωνής αποτελούν δομικό κομμάτι της απόδοσης της λειτουργίας της κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Στην GlobalTech υλοποιούμε δίκτυα με βάση τα πρότυπα της δομημένης καλωδίωσης και αξιοποιούμε στο μέγιστο τους πόρους και της δυνατότητες των επιχειρήσεων πελατών μας στην πληροφορική.

View all works 

 


Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής έχοντας διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Περισσότερα

GlobalTech newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις νέες μας προσφορές